Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

Унікальна пропозиція для випускників КРОКу таі їх друзів

Let's speakАсоціація випускників КРОКу рада повідомити Вас, що на базі Бізнес-школи створена Мовна школа «КРОК». Крім комплексних навчальних курсів за 6 рівнями підготовки, звичайних і інтенсив-курсів з розвитку розмовної практики, Мовна школа пропонує цілий ряд спецкурсів для і тренінгів професіоналів.

Прагнучи, щоб контакти з Університетом були цікаві, корисні і вигідні для Вас, Асоціація добилася від організаторів Мовної школи безпрецедентного кроку - одна з найнижчих розцінок на навчання англійської мови в Києві - 50 грн. за акад. годину, знижена для Вас, Ваших дітей, родичів і друзів на 50% і становить 25 грн./год.

Дана акція діє до 12 травня включно. Однак подати заяву з умовою отримання цієї знижки можна на курси, які будуть проводитися не тільки навесні і влітку, а й восени-взимку 2012.

Для реєстрації необхідно прийти в Бізнес-школу Університету - оф. 301, 3-й пов., вул. Лагерна, 30-32, м. Київ; з 10.00 до 19.00.

Реєстрація дозволяє пройти безкоштовне тестування на визначення рівня знань мови, отримати відповіді на питання, висловити побажання і мати обумовлену знижку при навчанні.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті Мовної школи «КРОК», а також зателефонувавши за тел.: (044) 455-60-81 або написавши на е-mail: [email protected].

 


Коментарі

Тут ще ніхто не писав