Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

Підсумки Career Camp

АВУ "КРОК"_Career Camp24 жовтня 2012 року в Університеті відбувся Career Camp - захід, спрямований на створення ефективної комунікації між роботодавцями і студентами та випускниками КРОКу.

Організатором події виступив Центр розвитку кар’єри та профорієнтаційний клуб PROF CLUB, що входить у склад студентської проектної групи «SPG». Захід підтримали Київський міський центр зайнятості та Асоціація випускників Університету «КРОК».
 
Ми вдячні випускникам, які долучилися до проведення Career Camp, - запропонували вакансії та допомогли налагодити контакти з HR-відділами своїх організацій - Микиті Полатайку та Олександрі Романцовій.
З безпосереднім керівництвом проектом успішно справились члени АВУ «КРОК» - керівник PROF CLUB Вікторія Лісовська та директор ЦРК Олена Володимирівна Воронцова.
 
КРОК пишається своїми випускниками!
 

P.S. Наша Асоціація не тільки підтримала Career Camp, а й ефективно скористалася даним проектом для нетворкінгу, і незабаром наших випускників очікують цікаві тренінги і майстер-класи з особистих фінансів та прихованих можливостей ринку праці від наших нових партнерів - Ігоря Фоменка (ТОВ «ОВБ Алфінанц Україна») та Ніни Лазаревої (головний редактор журналу «Менеджер з персоналу»).
Отож, читайте уважно нашу розсилку!

Якщо ви ще не підписані на розсилку АВУ «КРОК», звертайтесь до нашої групи і будьте завжди в курсі всіх можливостей, які надає Асоціація випускників КРОКу.


Коментарі

Тут ще ніхто не писав