Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

Вітаємо Наталію Заверуху з перемогою в конкурсі Intranet Awards

Заверуха_Intraner AwardsВітаємо випускницю КРОКу Наталію Заверуху з перемогою в конкурсі Intranet Awards в номінації «Бізнес-рішення»! Підведення підсумків конкурсу відбулося 7 листопада 2012 року.
Наразі Наталія працює на посаді заступника директора з питань якості та організації бізнес-процесів в компанії ProNET, кар'єру в якій почала ще під час навчання в Університеті.
Інформація «з перших вуст»:
Наталія Заверуха: «У мене сьогодні один із дуже незвичайних днів. Місяць тому ми прийняли рішення взяти участь у конкурсі Intranet Awards, по простому - конкурс внутрішніх порталів компанії. Це досить сміливе рішення, адже в нас не зовсім традиційний портал і в ньому ми об'єднали багато різних розділів нашої компанії+ у нас був «0» бюджет, все власними силами. На виході ми отримували досить потужний результат - окрім стандартних карточок працівників, днів народжень, сухих новин компанії у нас тепер живий портал, де можна ознайомитись із затвердженими схемами процесів в компанії, де посадові інструкції не закачані з інету, а реальні та базуються на процесах, в яких задіяний працівник. Певною родзинкою нашого проекту в розрізі номінації "Бізнес рішення" стала інтеграція системи BusinessStudio та Directum, де можна дійсно побачити, на скільки сильний ефект дає правильне впровадження корпоративних систем в компанії. Із свого досвіду поділюсь, що формалізація процесів з послідовною автоматизацією це велика сила. Коротко про проект можна почитати тут.»

Ще раз вітаємо Наталку і, сподіваємось, що вона радо поділитися власним досвідом впровадження нових технологій з випускниками та викладачами КРОКу! А ми беремо на себе зобов'язання організувати їх зустріч!


Коментарі

Тут ще ніхто не писав