Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

Випуск студентів з Екваторіальної Гвінеї

Випуск студентів з Екваторіальної Гвінеї25 червня 2013 року відбувся випуск слухачів програми підготовчого відділення для іноземних громадян Університету «КРОК», громадян Республіки Екваторіальна Гвінея.
На заході були присутні почесні гості в особі радника Президента Республіки Екваторіальна Гвінея Мігеля Екуа Ондо, генерального інспектора з енергетики континентальної частини Республіки Екваторіальна Гвінея Хуана Нгема Нзе та адміністративного директора компанії «DUGLAS ALLIANCE LTD.» Олексія Васильчука, атакож проректор з науково-педагогічної роботи Олена Шикова, начальник управління міжнародного співробітництва Андрій Лотарєв.

43 студента з Республіки Екваторіальна Гвінея протягом року вивчали в Університеті «КРОК» російську мову, а також опанували ряд дисциплін, які дозволять їм продовжити навчання в кращих технічних ВНЗ Києва та України – НТУУ «Київський політехнічний інститут», НТУУ «Харківський політехнічний інститут», Київський національний університет будівництва і архітектури, Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне).

Вітаємо студентів з отриманням свідоцтв про закінчення підготовчого відділення для іноземних громадян та бажаємо подальших успіхів на освітній ниві!


Коментарі

Тут ще ніхто не писав