Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

EANET - мережа випускників-підприємців

Випускники КРОКу 14-17 червня 2014 року відбулася перша нарада організаційного комітету консорціуму проекту «Темпус» «Мережа випускників-підприємців» (EANET) у Hogeschool van Amsterdam (м. Амстердам, Нідерланди), в якій взяли участь представники вищих навчальних закладів і організацій із Грузії, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Румунії та України.

Метою проекту є розвиток міжнародної університетської мережі випускників-підприємців, сприяння працевлаштуванню випускників, заохочення їх до підприємницької діяльності.
Університет «КРОК» на заході представляли начальник управління міжнародного співробітництва Андрій Лотарєв і керівник проектів та програм Галина Богаченко. Вони презентували дослідження цільової аудиторії проекту, підготовлене разом із керівником Асоціації випускників Університету Світланою Заріповою та членами Асоціації - випускниками-підприємцями: Анна Солоїд, Міла Дика, Вячеслав Панасюк, Гліб Шамаль, Наталія Заверуха.
Активна робота з реалізації проекту розпочнеться у вересні 2014 року та триватиме 3 роки.
У рамках проекту в Університеті «КРОК» заплановано такі заходи:
- створення бази учасників Асоціації випускників-підприємців;
- складання каталогу ключових послуг, створення мережі випускників-підприємців у рамках Університету та об’єднання в мережі з іншими університетами;
- організація ключових подій і пропонування послуг.
 Дякуємо нашим випускникам, які долучилися до підготовки нашої презентації в Амстердамі, чекаємо реального старту  міжнародного проекту EANET і плануємо бути активними його учасниками!

Коментарі

Тут ще ніхто не писав