Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

«5 секретів жіночого щастя». Семінар-практикум

Алла Демиденко Кожна жінка володіє глибинними знаннями мудрості про те, як збудований цей світ та як жити у ньому гармонійно і щасливо.

Але у наслідок багатовікових подій, що пригнічували жіночу природну силу, було поступово втрачено зв’язок з цими знаннями.
На щастя, ми живемо в особливий час, коли ці знання поступово повертаються.

9 липня 2014 року запрошуємо на семінар-практикум «5 секретів жіночого щастя».

Наш спікер - Алла Демиденко - (Щаслива Жінка, дружина та мама, психолог, тренер, автор та ведуча жіночих тренінгових програм гармонізації особистості та відносин з 2005 р., арт-терапевт, інструктор даоських практик, розстановщик. Автор книги «Как создать сильного мужчину». Власник тренінгового центру «Мир Женщины»).

Від спікера:
«Більшість людей наразі спрямовується на те, щоб життя приносило радість, і було сповнене яскравими фарбами, подіями, емоціями.
І найголовніше – це відчуття щастя всередині себе! Без нього ЩАСТЯ неможливе!
Але ж, що робити якщо зв’язок із внутрішнім відчуттям щастя непостійний або ніяк не налагодиться?
Як знайти сили та ресурси для радісного життя?
Як зробити щасливою себе саму, щоб з’явилася можливість ділитись цим з іншими?
Як навчитись радіти кожній новій миті життя та ставитись до складнощів спокійно та з оптимізмом? Та робити це так, щоб будь-яка складність перетворювалась на ресурс.
 Я хочу поділитись з вами досвідом декількох простих способів досягнення внутрішнього відчуття щастя, що обов’язково веде вас до щастя постійного у житті та у світі.
 Я запрошую Вас на цю зустріч, щоб згадати та відчути прості секрети щастя та почати застосовувати їх вже з перших хвилин нашого семінару!»


 


Коментарі

Тут ще ніхто не писав