Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

Загальні збори АВУ "КРОК"

Загальні збори АВУ "КРОК" 8 листопада 2014 року відбулися чергові Загальні збори Асоціації випускників КРОКу.

Згідно порядку денного, було заслухано звіт Правління за минулий рік, обговорено питання щодо подальшого розвитку організації.
Зборам було презентовано результати опитування випускників щодо діяльності Асоціації. У фокусі опитування були питання щодо зацікавленості поточними подіями та проектами, а також збір пропозицій та нових ідей для розширення цільової аудиторії організації.

Голова правління Асоціації С.З. Заріпова та член Асоціації Галина Богаченко повідомили про те, що КРОК став одним із партнерів ТЕМПУС проекту EANET по створенню міжнародної мережі випускників-підприємців. Після обговорення було прийнято рішення про створення в рамках Асоціації мережі випускників-підприємців та робочої групи по розробці концепції її формування та діяльності. Право затвердити концепцію надано новобраному правлінню АВУ «КРОК».
 
Гостями зборів стали Почесний член Асоціації, президент Міжнародного фонду освітніх досліджень, один із засновників Університету Тарас Володимирович Фініков та перший проректор Олег Ігорович Шаров.

Коментарі

Тут ще ніхто не писав