Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК»-2015

 Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК»-2015За традицією, наша Асоціація випускників КРОКу до дня народження Університету, який ми будемо святкувати 15 травня, проводить Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» для кращих студентів нашої alma-mater.

 Метою конкурсу є визнання, заохочення та нагородження студентів Університету, які мають високий інтелектуальний рівень, значні особисті досягнення і демонструють потенціал розвивати спільноту випускників та підтримувати Університет у майбутньому.
 
За результатами конкурсу може бути надано дві стипендії студентам Університету (починаючи з третього курсу) та/або студентам випускних курсів коледжу денної форми навчання, що мають значні особисті досягнення в науці, культурному житті, спорті або розвитку студентства.
 
Однією з умов участі у Конкурсі цього року є написання есе «Мої кроки до успішного майбутнього».
 
Звертаємо увагу, що окремі члени та партнери АВУ «КРОК» також можуть присудити учасникам додаткові чи заохочувальні нагороди, які можуть полягати як у матеріальному, так і в моральному заохоченні. Зокрема, цього року ми вже втретє готові вручити «Зелену премію» за практичний внесок у розвиток «зелених» ідей.
 
Прийом заявок триває до 14.00 14 квітня 2015 року - можна вислати попередньо на [email protected]

 
ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС
 
ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ
 
ФОРМА РЕКОМЕНДАЦІЙНОГО ЛИСТА

ВИМОГИ ДО ЕСЕ

Запрошуємо випускників КРОКу та партнерів нашої Асоціації долучатися до формування призового фонду Конкурсу!


Наші контакти

Коментарі

Тут ще ніхто не писав