Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

Відкрите Правління АВУ "КРОК"

Стипендія-2015 12 травня 2015 року, о 19.00, запрошуємо випускників, студентів та співробітників КРОКу, а також партнерів і всіх, хто вболіває за наших конкурсантів, на Відкрите Правління Асоціації випускників КРОКу, на якому буде визначено результати Конкурсу на здобуття стипендії від АВУ "КРОК" 2015 року!

Нагадаємо, що метою конкурсу є визнання, заохочення та нагородження студентів Університету, які мають високий інтелектуальний рівень, значні особисті досягнення і демонструють потенціал розвивати спільноту випускників та підтримувати Університет у майбутньому.

На Відкритому Правлінні 10 учасників Конкурсу 2015 року виступлять із презентаціями у розвиток теми есе, яке подавалося на конкурс, - "Мої кроки до успішного майбутнього". Ми сподіваємося почути у виступах наступні аспекти:
- ким і якими бачать себе кращі студенти КРОКу у майбутньому, як особистості і як професіонали;
- як сприяє досягненню їхньої мети наш університет;
- чого, на їх погляд, не вистачає в нашому університеті і в сучасній вищій освіті взагалі, що наближало би майбутніх випускників до успіху;
- чим на шляху до майбутнього успіху могла би бути корисною Асоціація випускників КРОКу.

Безумовно, нам також важливо відчути потенціал наших конкурсантів підтримувати після випуску нашу alma mater та розвивати нашу спільноту випускників.

За результатами конкурсу буде вручено 2 стипендії (студенту Університету та студенту КЕПІТа) та Зелену премію "за розвиток зелених ідей" від випускників КРОКу, а також призи від партнерів Конкурсу.


НАШІ ПАРТНЕРИ:

Ilaya Family Travel Map BogushTime
avtoklas.com.ua М'ята Дикий тур
Startnet Florange Businki
Mary Sweet U-train LЮTIQUE

Коментарі

Тут ще ніхто не писав