Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

Про хід проекту EANET

 EANET_KROK_ЧернівціЗ 1 по 5 червня 2015 року у м. Чернівці відбулася чергова робоча зустріч учасників проекту «Темпус» «Мережа випускників-підприємців» (EANET), в якому беруть участь провідні університети Німеччини, Нідерландів, Грузії, Молдови, Румунії та України.

Під час зустрічі учасники проекту представили свій досвід по створенню асоціацій випускників-підприємців, обговорили проблеми та виклики проекту, запланували ключові активності на наступні 6 місяців, а також взяли участь у трьохденному семінарі-тренінгу, який провели Michael Tuguntke і Anoesjka Timmermans (Нідерланди) та Oliver Schmidt (Німеччина).

Наша делегація включала і співробітників, і випускників «КРОКу» – членів Асоціації випускників Університету «КРОК», що входять до робочої групи по створенню Бізнес Ліги АВУ «КРОК», зокрема:
- Андрій Лотарев – начальник управління міжнародного співробітництва;
- Світлана Заріпова – голова правління АВУ «КРОК»;
- Галина Богаченко – керівник проектів та програм управління міжнародного співробітництва, член АВУ «КРОК»;
- Наталія Заверуха – член правління АВУ «КРОК», підприємець (директор в Pronet Business Technology, CEO&Co-Founder Всеукраїнського порталу Plushkin.org);
- Альона Янішевська – член АВУ «КРОК», керівник проектів та програм департаменту розвитку, координатор проекту «Піраньї КРОКу: студенти-підприємці».

Такий склад учасників забезпечив ефективну роботу нашої делегації під час зустрічі. Ми презентували свій досвід у створенні та розвитку Бізнес-Ліги АВУ «КРОК», були проактивними під час робочих сесій та семінарів, а Наталія Заверуха виступила експертом та поділилася практичним досвідом ведення бізнесу в Україні.

Активне спілкування, нетворкінг та культурні активності також були невід’ємною частиною цих днів. Висловлюємо щиру подяку за чудову організацію зустрічі партнерів EANET пану Олександру Ушенку, проректору ЧНУ ім. Ю. Федьковича, та його дружній команді.

Коментарі

Тут ще ніхто не писав