Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

Меморандум про співпрацю

МеморандумСвітлана Заріпова та Віталій Федченко від імені своїх громадських організацій підписали Меморандум про співпрацю між Асоціацією випускників КРОКу та Київською правозахисною групою "Правова Підтримка", одним із засновників якої є член нашої Асоціації Дмитро Довжук.
Тепер приєднатися до КПГ "Правова підтримка", яка обіцяє юридичний супровід своїх членів 24/7, можна написавши заяву в нашій штаб-квартирі!

 
Мета діяльності «Правової підтримки» полягає у захисті прав, свобод і законних інтересів своїх членів; надання правової підтримки; здійснення правозахисної діяльності.

Кожен учасник «Правової підтримки» отримує такі переваги:

1. Безкоштовні правові консультації протягом року. Кожен учасник має право звернутися до Правління, яке надає усну та письмову правову (юридичну) консультацію, а в разі необхідності – готує від свого імені самостійне звернення до правоохоронних та судових органів, органів державної влади та місцевого самоврядування з метою захисту прав свого члена.

2. Для членів організації працює консультаційний центр «ПРАВОВА ПІДТРИМКА» в режимі он-лайн та прямої телефонної лінії, які працюють цілодобово. тел.: (044) 383-40-51.

3. Кожен учасник Громадської організації «Київська правозахисна група «Правова підтримка» отримує посвідчення з печаткою, яке підтверджує статус члена організації як особи, яка має право здійснювати захист своїх прав і свобод.

Коментарі

Тут ще ніхто не писав