Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

Моніторинг в рамках проекту EANET

EANET KROK 1 липня 2015 року в штаб-квартирі Асоціації випускників КРОКу зустрілися представники Національного Еразмус+ офісу та проектні команди українських університетів – учасників проекту EANET по створенню міжнародної мережі випускників-підприємців для проведення моніторингу, який є обов’язковим етапом у процесі реалізації Темпус проектів.

Команди презентували очікувані та отримані результати проекту, спілкувалися з представниками Національного Еразмус+ офісу щодо питань менеджменту, фінансів, комунікації, сталості та розповсюдження інформації про проект.
В рамках моніторингу відбулися зустрічі з викладачами Університету – А.П. Хорошенюком та членом АВУ «КРОК» А.Янішевською.

Особливо цікавою для учасників проекту була зустріч з випускниками КРОКу, які є підприємцями і являються цільовою аудиторією проекту,.
Ми вдячні, що відгукнулися на наше запрошення та щиро і відкрито відповіли на всі питання учасників зустрічі щодо перспектив побудови та розвитку міжнародної мережі випускників-підприємців та зацікавленості участі в її діяльності Наталія Заверуха (ФМВ, «Менеджмент ЗЕД»), Анна Солоїд (ННІ МППО, «Управління проектами») та Ірина Кравцова (Бізнес-школа, «Бізнес-адміністрування»).
Представники Національного Еразмус+ офісу позитивно оцінили результати роботи української команди та консорціуму у цілому і надали рекомендації щодо подальшої імплементації проекту.

Коментарі

Тут ще ніхто не писав