Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

Raise It - практична конференція з фандрейзингу

 Raise It14 квітня в Києві зберуться досвідчені фандрейзери, маркетинг директори великих компаній, організатори фестивалів, інвестори, грантодаючі організації та фонди, щоб поділитися досвідом у залученні грошей під комерційні та соціальні проекти в рамках практичної конференції по фандрейзингу Raise It.

Raise It - це платформа, що збирає разом успішних фандрейзерів, керівників відомих благодійних фондів і великих компаній - тих, хто безпосередньо приймає рішення на виділення коштів під проект, з одного боку, і активних підприємців, які мріють реалізувати свій комерційний або соціальний проект з іншого боку.
Вперше Raise It пройшла 2 липня 2011 року.

Програма конференції буде розділена на два потоки: комерційний і соціальнийУ комерційному потоці експерти поділяться досвідом залучення спонсорських грошей (маркетинг директори найбільших компаній, організатори відомих фестивалів), залучення грошей від краундфандингових платформ (Kickstarter, Спільнокошт), роботи з інвесторами. У соціальному потоці будуть розкриті теми залучення коштів неприбутковими громадськими організаціями, залучення грантів та приватних інвестицій для створення ЗМІ та інших соціальних проектів, досвід виділення коштів грантодаючими організаціями.

Членам АВУ «КРОК» - партнерська знижка 10%.
Шукайте код у розсилці від 31 березня 2016 року.

Деталі на сайті: www.raiseit.com.ua
Стежити за новинами конференції можна у соцмережах. 
Замовити квитки можна тут. 

 

 


Коментарі

Тут ще ніхто не писав