Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

Громадський контроль - це ми!

 ОЗОН10 травня 2016 року запрошуємо активних людей - КРОКівців і не тільки - на інформаційно-навчальну зустріч групи громадського спостереження «ОЗОН» для розмови про громадський контроль в Україні, а саме - дізнатися про інструменти моніторингу мирних зібрань, судових процесів, адміністративної роботи судів від групи громадського спостереження «ОЗОН». 

ОЗОНівці займаються системним моніторингом мирних зібрань і судів вже четвертий рік. Ми бачили Україну в різні часи і точно можнемо сказати, що владі потрібний незалежний контроль, щоб вона захищала наші права.

Координатор групи громадського спостереження «ОЗОН» Валерія Рибак і волонтери «ОЗОН» розкриють поняття і суть громадського контролю; види моніторингу; як за допомогою результатів моніторингу вимагати у влади змін. 

Окремо зупинимося на тому як долучитися до «ОЗОН» і яке додаткове навчання можна пройти. Наприклад, група громадського спостереження «ОЗОН» оголошує відкритий конкурс на участь у навчанні громадських спостерігачів у Празі. Тема: Акції протесту в умовах гострих соціальних протистоянь та збройних конфліктів. Одним з тренерів буде голова Ради експертів ОБСЄ з питань мирних зібрань Ніл Джарман. 

Дякуємо за таку можливість члену Асоціації випускників Університету «КРОК» Олександрі Романцовій - координатору проектів ГО «Центр Громаданських Свобод»!

Зустріч відбудеться в штаб-квартирі нашої Асоціації - КРОК, оф. 109.
10 травня 2016 року, 18.30.

Дізнавайтеся більше про зустріч і організаторів та долучайтеся на сторінках заходу у facebook  та Вконтакте.

Радимо звернути особливу увагу на цю подію студентам-юристам!


Коментарі

Тут ще ніхто не писав