Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

Зустріч випускників SPG

21 грудня 2019 року в нашій штаб-квартирі зібралися чудові гості - випускники SPG project group - круті, талановиті, професійні!
Прозвучало багато спогадів, вдячності і мрій про 2020-ий, в якому SPG буде святкувати своє 10-річчя!
Окремі слова подяки членам нашої Асоціації Ірині Туляковій, яка є ідеологом і засновником SPG, та Євгенію Савельєву, який гідно і натхненно творить її сучасну історію!
 
Зустріч випускників SPG
 
Ось що написала на своїй сторінці у Facebook Ірина Тулякова:
«Ми вчора зустрілися напередодні великої події, яка об`єднає випускників Піраньок та самої SPG. Слухаючи випускників,я не могла усвідомити, як нам в такому юному віці вдавалосяробити такі круті проекти, і не просто написати кодекс SPG, місію та цінності, а слідувати їм вже 10 років. SPGзаклала зерно цінностей, яке зараз проростає в кожному нашому бізнесі, проекті, команді.

Готуючись до 10-ліття Піраньок та SPG багато буде спогадів, аналізу проектів, результатів, досягнень та поразок кожного з нас, тому вже можете шукати на «дисках» старі фотографії та save the date 6 червня 2020.»
 
Більше світлин з події на нашій сторінці у Facebook.

 

 

Проектна група «SPG» – відповідальна, креативна та цілеспрямована команда, що створює та реалізовує освітні, соціальні, корпоративні та PR-проекти з метою формування якісного професійного середовища.
 

 


Коментарі

Тут ще ніхто не писав