Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

EANET - кроки з розвитку

EANET18-20 жовтня в Університеті «КРОК» була проведена серія заходів у рамках Темпус проекту «EANET - Міжнародна мережа випускників підприємців». 19 жовтня 2015 року в Університеті пройшов семінар «Створення та розвиток мережі випускників-підприємців» за участю українських команд проекту та партнерів з Нідерландів – Центру підприємництва та Університету прикладних наук м. Амстердам (Hogeschool von Amsterdam). Інтерес до проекту виявили більше 50 вишів України, до заходу долучились викладачі, студенти та випускники партнерських університетів.

Організаторами заходу виступили Асоціація випускників та управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК».
Захід відкрили Тарас Фініков – Почесний член АВУ «КРОК», Президент Міжнародного фонду досліджень освітньої політики та співзасновник Університету «КРОК» та Світлана Шитікова - директор Національного Еразмус+ офісу в Україні.
Під час семінару були презентовані досягнення, досвід та кращі практики першого року проекту у створенні і розвитку Асоціацій випускників-підприємців та налагоджуванні ефективної співпраці між випускниками та університетами. Були обговорені питання, які виникали при створенні та реєстрації асоціацій, інструменти та шляхи взаємодії з випускниками тощо. Презентовані матеріали викликали неабияку зацікавленість та жваве обговорення серед учасників семінару, а Голова правління Асоціації випускників Університету «КРОК» Світлана Заріпова виступила з ініціативою створення експертної платформи  «ALUMNI-expert», метою якої буде формування та розвиток культури і традицій ефективного партнерства випускників і університетів та поширення успішних практик в Україні. Під час заходу проводилась фото та відеозйомка, матеріали якої будуть покладені в основу відеофільму про EANET.
Дякуємо за сприяння у проведенні заходу інформаційному партнеру – Українській Асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

Переглянути презентації та фотозвіт можна тут. 
  English version 

 


Коментарі

Тут ще ніхто не писав