Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

EANET - Україна: кроки 2015-го, відеозвіт

 EANETЯк відомо, наша Асоціація вже другий рік бере участь у TEMPUS проекті EANET по створенню міжнародної мережі випускників-підприємців, а восени 2015 року ми проводили на базі нашого Університету «КРОК» національний семінар по розповсюдженню проміжних результатів проекту. 

Запрошуємо переглянути відеозвіт, який підготували наші голландські партнери, і пережити ще раз разом з нами щасливі миті партнерства, співпраці та великих планів на майбутнє!

Дякуємо членам нашої Асоціації - одним з героїв цього фільму, які були і залишаються поряд, - Максиму Рогожину, Наталії Заверусі, Марті Кушик, Марії Шемеляк, Галині Богаченко, Марині Сбродовій, Ірині Кравцовій і багатьом іншим, завдяки кому наш семінар був таким змістовним і корисним: Почесному Члену АВУ "КРОК" Т.В. Фінікову, Світлані Шитіковій - директору ERASMUS офісу в Україні, координатору проекту від КРОКу Андрію Лотарєву, голові правління АВУ «КРОК» Світлані Заріповій, нашим координаторам із Голландії - Michael Tuguntke і Martin Haring, а також партнерам з інших вишів України, Грузії та Молдови!


 

 



 

 

 


Коментарі

Тут ще ніхто не писав