Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

Дякуємо - #KROKalumniFEST

KROKalumniFEST_Podyaka4 червня 2016 року вперше відбулася зустріч випускників у форматі #KROKalumniFEST!
Фестиваль був просто неймовірним і ми переживаємо його знову і знову, коли переглядаємо фото, пишемо пост-релізи, монтуємо відео, а хочеться зробити головне – СКАЗАТИ СЛОВА ВДЯЧНОСТІ всім, без кого перша субота червня в Університеті «КРОК» не була б такою насиченою і яскравою!
Ще раз наголошуємо - це був пілотний проект, майже експромт, але є відчуття, що все вдалося, і впевненість, що в першу суботу червня 2017 року вже сотні КРОКівців зберуться на другий #KROKalumniFEST!

Отже, починаємо:
- перша подяка випускникам і викладачам КРОКу, які прийшли на #KROKalumniFEST – без вас все наступне не мало би сенсу  
- дякуємо за підтримку і довіру керівництву КРОКу, яке без зайвих питань і погоджень дозволило нам – як організаторам фестивалю, зробити все, що ми придумали. Це дійсно цінно!

Катя Чабала – саме створений тобою логотип став першим кроком до успіху #KROKalumniFEST і зробив його просування таким невимушеним і дієвим!

#KROKalumniFEST
 
- студенти КРОКу та КЕПІТу – студради, КЦшники, SPG, KMG, «туристи», просто небайдужі.. – ви тягали парти, стільці, мішки, тенісні столи…., розкладали реквізит, реєстрували учасників, грали з дітьми випускників, співали, різали і смажили на мангалі ковбаску, були ведучими, знімали фото і відео, провели благодійний ярмарок-пікнік і, навіть, програли випускникам у волейбол  - і все це ви зробили просто феєрично – по-КРОКівському небайдуже і весело! Простіть за те, що не можемо назвати тут всі прізвища, але ви – круті!!!

- велика дяка зі підтримку і допомогу в організації фесту тим, хто кожного дня надихає студентів і вчить їх бути професійними і небайдужими – Наталія НаконечнаНаталія КовальчукЛюдмила СумбаєваІрина ТонконогНаталія ТитаренкоТетяна Кондес Ірина Сінгаївська, Людмила Мелько .
 
- окрема подяка Олександру Карапетяну – як найбільш «постраждалому» - вся технічна частина і музичний супровід фесту була саме на ньому!

- наша вдячність без меж випускникам, які дієво підтримали заявлений формат – провели майстер-класи, організували свої виставки-продажі, фотозони, надали партнерські призи, взяли участь у концертній програмі тощо! Саме завдяки вам - Олександр ПавловськийОлександра Романцова, Єлизавета Крапівіна, Артем Лисенко, Юрій Шеляженко, Марія ШемелякАніта Роменська, Наталія Томусяк, Олена Каюмова, Олексій Ястребов, Інна Бєлозор, Юлія Бобровник, Владислава Боброва, Ксенія Прилипко, Дар'я Бацкова, Тетяна Куца, Міла Дика, Олена Воронцова, Маріна Іскоростенська, Марія Оробей, Олена Солошенко, Олена Жовнір, Наталія Заверуха, Вікторія Лісовська, Анжела Домасьова, Галина Демиденко - ми змогли продемонструвати, які великі можливості і синергія криються у нашому об’єднані!
 
Київський ліцей бізнесу – Людмила ПаращенкоВалентина НідзельскаПавло Кузьменко – ваш козацький куліш був неперевершеним, а те, що його готувала і роздавала сама Людмила Іванівна, надавало йому особливого смаку!

- зону нетворкінгу забезпечував Центр розвитку кар'єри КРОК на чолі з Тамарою Поліщук (Тамара, наступний фест проводимо разом, більше ніяких лікарень!), а Юлія Мірошник вітаємо із бойовим хрещенням! 
- і нарешті було б несправедливо не сказати окремі добрі слова членам правління АВУ «КРОК», бо будь-яка організація – це, перш за все, люди! Cвітлана ЗаріповаАльона Янішевська, Ірина ТуляковаОлександр Клоков – ВИ НІВРОКУ! І в цьому ж абзаці велика подяка Марії Михаленко - Маша, дякуємо, що ти ці дні пережила разом з нами!

Сподіваємося, ми нікого не забули, а якщо забули, нагадайте нам, ми виправимо цю прикру помилку 
Отже, перший #KROKalumniFEST завершився, а ми вже мріємо, яким буде #KROKalumniFEST_2017!
 
P.S. Інфа для тих, хто дочитає до кінця – Лариса Кузьменко 4 червня подарувала нам пляшечку к’янті, яку ми повинні відкрити на п’ятому #KROKalumniFEST! Отже, запишіть у свій календар – перша субота червня 2020-го року, зустріч випускників КРОКу!!!

    Фотозвіт #KROKalumniFEST 2016

Партнери #KROKalumniFEST_2016


Коментарі

Тут ще ніхто не писав