Мій кабінет:

  
  
Я – випускник КРОКу!
Хочу приєднатися!
Студентам КРОКу
Студентам КРОКу
Актуально!
Актуально!
Підтримайте нас!
Зробити добровільний внесок

#KROKalumniFEST-2018 - дякуємо, що були з нами!

  #KROKalumniFEST_logo  2 червня 2018 року відбувся третій #KROKalumniFEST - щорічна зустріч випускників КРОКу. Крім традиційних елементів програми - лаунж-зони з ректором та засновниками Університету «КРОК», виставок-продажів від випускників, розважальної зони для дітей, майстер-класів, благодійного пікніку та фотозони - були і нові креативні елементи – Alumni.Talks на траві, безпрограшна лотерея, welcome drinks, кімната для мам з немовлятами, а також багато релаксу, музики, нетворкінгу та гумору!

  У день проведення #KROKalumniFEST також відбулися Загальні збори Асоціації випускників Університету «КРОК», за результатами яких було обрано нове правління у складі: Анни Іванової, Анни Мазур, Олександра Пижова, Ірини Кравцової на чолі з головою – Світланою Заріповою.

   Ще однією фішкою цьогорічного фестивалю стала презентація результатів опитування «КРОК очима випускників» - дивіться результати на нашому сайті!

   Нам дуже цікаво дізнатися, яким #KROKalumniFEST-2018 запам'ятався вам - його учасникам і тим, хто спостерігав за ним на відстані! Тому ми просимо всіх взяти участь у невеликому опитуванні і поділитися своїми враженнями та побажаннями, які зроблять майбутні наші зустрічі ще кращими:

#KROKalumniFEST_2018-feesback
 
   
  Великий список тих, кому ми вдячні за підтримку в організації та проведенні цьогорічної зустрічі, та фотозвіт є
за цим посиланням!

 


Коментарі

Тут ще ніхто не писав